ضرب المثللر

ضرب المثللر

ضرب المثللر

وضعیت: موجود
پدیدآورنده: اصغر شبیهی
قیمت:  
1,500,000ريال

ضرب المثللر

تدوین: اصغر شبیهی
ناشر: نشر اختر با همکاری انتشارات سومر
چاپ چهارم 1396
320 صفحه
شابک: 1-205-517-964-978
 
 
 
ضرب المثللر یک جمله کوتاه به نظم یا به نثر و دربردارنده پند و دستور اخلاقی و اجتماعی بزرگ است که با وجود کوتاهی لفظ و سادگی و روانی، شنونده را در افکار عمیق فرو می برد.
آنها سخنان کوتاه و قصار حکیمانه پیشینیان است که برای ما به ارمغان نهاده شده و نشانگر طرز تفکر، روحیه، سلیقه و خصوصیات اخلاقی آنهاست.
آنها آئینه ی تمام نما از مسائل مختلفی هستند که در یک جامعه برای مردم رخ می دهد و بازتاب این آئینه از طریق زبان بیان می شود.
ضرب المثل ها از گذشته های دور در میان ایرانیان رایج بوده و همه مردم از آنها بهره برده اند، به همین سبب بخش عمده ای از فرهنگ ملت ایران را تشکیل می دهند.
ضرب المثلها از گذشته های دور در میان ایرانیان رایج بوده و همه مردم از آنها بهره برده اند، به همین سبب بخش عمده ای از فرهنگ ملت ایران را تشکیل می دهند. زبانهای آذری و فارسی گنجینه های گرانبهایی هستند که به مثابه بستر رودخانه ها، رسوبات فرهنگی قرن ها تاریخ را در خود جای داده اند و وظیفه و رسالت زبان شناسان و علاقه مندان به مسایل زبانی است که این گنجینه ها را با تحقیقات و مطالعات علمی حفظ نموده و آنها را در مسیر پویایی زندگی وارد کنند. در این دو زبان حکیمانه ترین، شیرین ترین و پر نغزترین اندرزها، کنایه ها و ضرب المثل ها در جمله هایی کوتاه و خوش آهنگ خلاصه شده و نسل به نسل به ما منتقل شده است. 
کتاب حاضر مجموعه ای از شیرین ترین و متداول ترین ضرب المثل های آذری با معادل های فارسی است، ضرب المثل هایی که در فرهنگ عامه امروز رواج دارند. در هیچ یک از آنها ترجمه صورت نگرفته بلکه معادل آن بکار رفته است، به عبارت دیگر ضرب المثل هایی از دو زبان انتخاب شده که انطباق معنایی، پیام یکنواخت و مواد استعمال یکسانی دارند.
روش کار به این صورت است که ابتدا مفهومی ارائه شده و سپس به ترتیب امثال آذری و فارسی مربوط به آن مفهوم داده شده است.
نوآوری و ابتکار کتاب حاضر این است که ضرب المثلهای آذری براساس واژه های اصلی و کلیدی با نظم الفبایی مرتب و تنظیم شده اند و همچنین برای تسهیل دریافتن آنها، واژه های نمادی و اصلی آنها با حرف پررنگ متماز شده اند. ضرب المثلهای آذربایجانی به غیر از الفبای فارسی با الفبای لاتین (مرسوم در جمهوری آذربایجان) نیز نوشته شده اند که خواندن آن را برای همگان آسانتر می سازد.
 
دسته بندی محصولات
مقالات مرتبط با محصول
مقاله مرتبط با این محصول وجود ندارد.
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×