صائب تبریزی در کارنامه ی ادبی دکتر ح.م.صدیق

صائب تبریزی در کارنامه ی ادبی دکتر ح.م.صدیق

صائب تبریزی در کارنامه ی ادبی دکتر ح.م.صدیق

وضعیت: ناموجود
پدیدآورنده: نرگس سادات شکر خدایی

صائب تبریزی در کارنامه ی ادبی دکتر ح.م.صدیق

مقدمه و گردآوری:

نرگس سادات شکر خدایی - ژاله امیری یاریجان خالصه

ناشر: انتشارات تکدرخت

چاپ اول 1391

453 صفحه

شابک: 8-111-5559-600-978

 

یاد کرد و معرفی بزرگان علم و ادب و کندوکاو در زوایای مختلف زندگی آنان و اشراف بر روح متعالی ایشان و مطالعه در آثاری که از خود به یادگار گذاشته اند، امروزه از اهم اموری است که باید به شایستگی آن جام گیرد و آیینه وار پیش روی جوانان گذاشته شود، زیرا بیان و تبیین حیات علمی و فضایل شخصیت های برجسته ی اجتماع، شیوه های تبعیت از روش ها و منش های استادان بزرگوار را به دانشجو و جوانان ما می آموزد و البته که این رسالتی است شایان توجه و خدمتی است بس گرانقدر برای نسل های آینده که باید وارث و حافظ هویت های علمی و فرهنگ ملت خویش باشند.
اطلاع از احوال و آثار و تحولات، عظمت فرهنگ و مفاخر علمی و ادب ملت و مملکت ایران، ضرورت شناخت فرهیختگان را برما فرض می کند. اعاظم و اکابری که زندگی خود را وقف دانش و پژوهش کرده، در توسعه و تکمیل و تجلی شخصیت ملی و فرهنگی جامعه ی خویش، رسالتی بزرگ را ایفا نموده اند. یکی از نمونه های بارز این فرزانگان، دکتر حسین محمدزاده صدیق است که با سابقه ی درخشان خدمات فرهنگی خود در تاریخ و فرهنگ و ادب، مسندی ویژه دارد و دستمایه های قلمی وی اعم از نگارش و تالیف و ترجمه و شعر در قلمرو تاریخ ایران، ادبیات آذربایجان، شعر، تاریخ ادبیات و تصوف ایران، نثر انتقادی و تصحیح متون نظم و نثر و .. جایگاه مخصوص به خود را دارند. استاد دکتر حسین محمدزاده صدیق در زمره ی افرادی است که در نیم قرن فعالیت خود جز فرهنگ پروری کاری نکرده است. آثار و تالیفات ارزنده ی وی گواه این ادعاست و جز معتربرترین منابع و مراجع جویندگان و پژوهندگان است. وی از جمله شخصیت هایی است که با کارهای خود به فرهنگ مکتوب و رسمی این مرز و بوم، صادقانه و عاشقانه خذمت کرده است.
وی از معروف ترین نویسندگانی است که تالیف ایشان اعم از تاریخ و ادبیات و شعر و ترجمه به 350 کتاب و رساله می رسد و تعداد مقالاتشان از هزار فقره افزون تر است. ایشان برخلاف بسیاری از دوستان و هم قلمان در گذشته که به دنبال امور سیاسی رفتند، تنها به ادب و فرهنگ و نویسندگی گراییدند و بعد از انقلاب شکوهمنداسلامی و به بار نشستن استقلال و آزادی های فرهنگی، سوار بر توسن علم و ادب، نیکنامی اندوختند.
 

دسته بندی محصولات
مقالات مرتبط با محصول
مقاله مرتبط با این محصول وجود ندارد.
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×