مدیر فروشگاه اینترنتی ائوده آل در گفتگو با مهد صنعت: سودی که از راه اندازی این کمپین عایدمان می شود صرف هزینه های مقابله با بیماری کرونا در مناطق محروم می شود.

متن کامل

به دنبال شیوع ویروس کرونا و شرایطی ویژه ای که برای حفظ سلامتی مردم به وجود آمده است مردم سعی می کنند تا کمتر از خانه خارج شوند ولی با این وجود برای تامین اقلام مورد نیاز روزانه هم که شده مردم مجبور به بیرون آمدن از خانه هستند. در این شرایط است که جایگاه کسب و کار اینترنتی به خوبی نمایان می شود. این که مردم بسیاری از اقلام مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی و از خانه خریداری کنند مزیت بزرگی در این شرایط محسوب می شود. در روزهای اخیر فعالیت کسب و کارهای اینترنتی رونق چشمگیری یافته است و خوشبختانه به گفته مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی تمام زیرساخت های اینترنتی در این حوزه فراهم است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. در این میان بیماری کرونا علاوه بر این که موجب پررنگتر شدن اقتصاد دیجیتال شد، فرصتی را برای کسب و کارهای اینترنتی ایجاد کرد تا این کسب و کارها شروع پر قدرتی برای روزهای آینده داشته باشند.


مدیر فروشگاه اینترنتی ائوده آل با اشاره به اهمیت فعالیت کسب و کار اینترنتی در شرایط کنونی گفت: با توجه به شرایط به وجود آمده بازارهای مرکزی برخی از شهرستان ها مانند اهر و مشگین‌شهر تعطیل شد و ما نتوانستیم مطالباتمان را بگیریم چرا که آنها نیز در این شرایط نمی توانند فعالیت کنند.

نوید محمدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی مهد صنعت با بیان این که فروشگاه اینترنتی ائوده آل در زمینه عرضه وسائل فرهنگی فعالیت می کند، افزود: در پی شیوع بیماری کرونا، این فروشگاه از حدود یک هفته پیش کمپینی با عنوان ائوده آل، ائوده اوخو و ائوده قال را راه اندازی کرده است.

وی ادامه داد: هدف از شروع این کمپین علاوه بر فروش کتاب و انجام یک کار فرهنگی این بود که بسیاری از شخصیت های مختلف فرهنگی، مردم را تشویق می کنند تا در خانه بمانند و کتاب بخوانند.

مدیر فروشگاه اینترنتی ائوده آل تاکید کرد: سودی که از راه اندازی این کمپین عایدمان می شود صرف هزینه های مقابله با بیماری کرونا در مناطق محروم می شود.

افزایش ۱۰۰ درصدی فروش

محمدی با اشاره به رونق کسب و کارهای اینترنتی گفت: بعد از شیوع این بیماری فروش ما ۱۰۰ درصد افزایش یافته و دو برابر شده است.

وی اظهار کرد: تا روزی که پست، بسته ها را قبول کند، سفارش ها را به مشتریان خواهیم فرستاد.

مدیر فروشگاه اینترنتی ائوده آل به برخی از مشکلات به وجود آمده در این شرایط بحرانی اشاره کرد و افزود: با توجه به وضعیت ایجاد شده نمی دانیم آخرین روز فعالیت اداره پست چه زمانی است برای همین نمی توانیم برای طولانی مدت برنامه ریزی کنیم و حتی نمی توانیم به مشتریان زمان پایان روز کاری را اطلاع رسانی کنیم.

نهادینه شدن فرهنگ خرید اینترنتی در جامعه

مدیر فروشگاه اینترنتی بایقوش نیز گفت: درست است که فروش ما نسبت به قبل از شیوع بیماری کرونا افزایش یافته ولی مشکلاتی نیز به وجود آمده است.

حامد عهدی با بیان این که در زمینه تامین اجناس دچار مشکل شده ایم، افزود: در حال حاضر به دلیل شرایط به وجود آمده تمام بسته های سفارشی با شرایط خاص ضدعفونی می شود و کارمان نسبت به قبل افزایش یافته این در حالی است که ۹۰ درصد همکاران دورکاری می کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم اداره پست آخرین روز کاری خود را اطلاع رسانی کند چرا که در حال حاضر نمی دانیم تا چه زمانی باید از مشتریان سفارش قبول کنیم.

مدیر فروشگاه اینترنتی بایقوش گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، به منظور تشویق مردم به خرید اینترنتی، سفارش ها به صورت رایگان به مردم ارسال می شود.

عهدی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی مناسب برای رونق کسب و کار اینترنتی تاکید کرد: تنها حسنی که این وضعیت می تواند برای کار ما داشته باشد این است که خرید اینترنتی بعد از این، تبدیل به یک فرهنگ در بین مردم شود و ذهنیت برخی از مردم که فکر می کردند در فضای اینترنت، اجناس نامرغوب فروخته می شود تغییر کند چرا که اجناس اینترنتی بسیار مرغوب هستند.

لزوم حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال

در همین زمینه مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی با بیان این که شیوع بیماری کرونا در برخی از کسب و کارهای اینترنتی تاثیر مثبتی داشته است، گفت: کرونا وضعیت بسیار بدی را برای مردم به وجود آورد ولی در عین حال باعث شد به ما بفهماند که باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم.

محمد فرزاد با اشاره به تغییر وضعیت برخی از کسب و کارهای اینترنتی افزود: کسب و کارهای آنلاین پزشکی از جمله حوزه هایی است که رونق یافته است همچنین سفارش آنلاین غذا و سوپرمارکت ها تا ۶۰ درصد افزایش یافته البته این آمار کشوری است ولی آمار استانی نیز در همین حدود است.

وی با بیان این که در حوزه خرید آنلاین کالا ۷ تا ۱۵ درصد افزایش وجود دارد، تاکید کرد: در پرداخت های آنلاین ۲۵ درصد افزایش داشتیم.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی گفت: هر فرآیندی که در این شرایط حضور مردم را در اجتماع کاهش دهد حائز اهمیت است.

تامین تمام زیرساخت‌های اینترنتی در آذربایجان شرقی

فرزاد اظهار کرد: در حال حاضر مردم دوست دارند در خانه بمانند و تمام کارهایشان را از خانه انجام بدهند که در این زمینه تمام زیرساخت های مورد نیاز وجود دارد.

وی افزود: خوشبختانه مردم باهوش هستند و در این شرایط از خدمات اینترنتی موجود بهره مند می شوند.

فرزاد گفت: تمام اقدامات لازم برای تامین زیرساخت ها در استان انجام شده تا مردم به هیچ عنوان در حوزه اینترنت و در زیرساخت های (ICT) فناوری اطلاعات و ارتباطات کمبودی احساس نکنند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی همچنین ادامه داد: در حال حاضر در آذربایجان شرقی هیچ مشکلی در زمینه زیرساخت های اینترنتی وجود ندارد.

25 اسفند 1398
تعداد بازدید: 1593

نظرات

دسته بندی محصولات
ارائه کنندگان
Yedi Iklim türkçe B1
1,500,000ريال990,000ريال
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×