درآمدی بر حقوق تنوع فرهنگی

درآمدی بر حقوق تنوع فرهنگی

درآمدی بر حقوق تنوع فرهنگی

وضعیت: ناموجود
پدیدآورنده: فرمان فرضی

درآمدی بر حقوق تنوع فرهنگی

با رویکرد اعلامیه ی جهانی حقوق فرهنگی یونسکو

مولف: فرمان فرضی مولان

ناشر: انتشارات آئین دادرسی

نوبت چاپ: سوم

پاییز 1399

شابک: 5-30-7032-600-978

 

مباحث این کتاب در سه بخش تدوین شده است و تلاش شده است با رعایت به هم پیوستگی و اختصار، موضوع حقوق تنوع فرهنگی در این سه بخش به شرح زیر بررسی شود:

بخش نخست؛ در این بخش تلاش خواهد شد مفاهیم بنیادین موضوع تنوع فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد، این که فرهنگ چیست؟ و تنوع آن چرا یکی از حقوق بنیادین انسان تلقی شده است؟ مبانی پذیرش تنوع فرهنگی کدام ها هستند؟ و پرسش هایی از این دست در بخش اول بررسی خواهد شد و در حد بضاعت پاسخ های مقتضی آن ارائه خواهد شد. با توجه به این که اساسا جنس مباحث این بخش مربوط به حوزه ی انسان شناسی و جامعه شناسی می باشد، لذا مولف تلاش کرده است با حفظ اصول امانت، مطالب و نظریه های مطرح شده در این حوزه را نقل قول نماید.

بخش دوم؛ در این بخش سیر تاریخی - حقوقی بحث تنوع فرهنگی در جامعه ی جهانی به صورت کلی بررسی خواهد شد، عهدنامه ها، بیانیه ها و اسناد شاخص بین المللی حقوق بشر، که در بردارنده ی حقوق فرهنگی و بسترساز طرح موضوع حقوق تنوع فرهنگی می باشند، در این بخش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بخش سوم؛ در این بخش علاوه بر بررسی مفصل متن اعلامیه ی جهانی تنوع فرهنگی، سیر تاریخی _حقوقی و حتا سیر ادبی_ اجتماعی بحث تنوع فرهنگی در جامعه ی ایرانی در حد بضاعت و حوصله ی این کتاب بررسی خواهد شد و در ادامه ساز و کارهای نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران را در خصوص بحث تنوع فرهنگی به تدقیق خواهد نشست. سپس با توجه به مباحث مطرح شده در فصول قبلی، تلاش خواهد شد که اولا یک نتیجه گیری منطقی و عینی از تطبیق سیر حرکت بین المللی حقوق تنوع فرهنگی و سیر نظام حقوقی ایران به دست آید، ثانیا در چارچوب همان نتیجه گیری ها، پیشنهادهای مشخصی برای بهبود کیفی و کمی بحث تنوع فرهنگی در نظام حقوقی ایران ارائه خواهد شد.

 

دسته بندی محصولات
مقالات مرتبط با محصول
مقاله مرتبط با این محصول وجود ندارد.
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×